Objectief en onafhankelijk
Anoniem vergelijken
Brede marktvergelijking
Gratis service

Sim only aanbiedingen

Sim only met onbeperkt internet is een populaire abonnementsvorm. Toch bieden niet alle providers het aan. De prijsverschillen tussen de mobiele providers zijn erg groot.

Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Beste aanbiedingen van de maand

Doet je telefoon het nog goed, maar ben je wel toe aan een ander abonnement? Profiteer dan van sim only aanbiedingen en stap over naar een goedkopere provider.

Vergelijke alle sim only aanbiedingen

Je betaalt al snel te veel voor een telefoonabonnement. Providers hebben namelijk vaak sim only aanbiedingen waar je niet van profiteert als je niet vergelijkt. Zolang je vastzit in een contract kun je niet overstappen. Zodra je de kans hebt, moet je gaan vergelijken en gaan voor één van de providers met de beste sim only aanbiedingen. Als je telefoon aan vervanging toe is, moet je juist kiezen voor een abonnement met een toestel. Wat je vooral niet moet doen is alleen vergelijken bij je huidige provider. Bij ons kun je in één handeling meerdere providers betrekken bij een vergelijking.
Ga snel naar:

Beste sim only deals 2022

Wij hebben de beste sim only deals van 2022 voor je verzameld. Een aanbieding kan zijn een flinke korting op de maandlasten, maar je kunt ook op een andere manier voordeel krijgen. Je krijgt bijvoorbeeld gratis kostbare oordopjes cadeau bij een sim only deal. Heb je liever een voordeel in cash? Dat kan. De sim only aanbiedingen die je niet wilt missen staan bij ons in één overzicht. Op deze manier vis je nooit achter het net. Let vooral op de zeer lucratieve deals. Je krijgt bijvoorbeeld 50% korting op de lasten tijdens de eerste zes maanden.

Algemeen - Winnaar

Sim only acties met cadeau

Een korting van een paar euro per maand krijgen is prettig, maar je kunt ook gaan voor een sim only aanbieding met het perfecte cadeau. De cadeaus kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar er is vaak wel een connectie met telefonie. Je krijgt bijvoorbeeld oordopjes of je krijgt een budget beschikbaar waar je zelf iets voor kunt uitzoeken bij de betreffende provider. Laat je niet verblinden door een cadeau. Blijf wel kritisch en bereken ook het voordeel van het kiezen voor een korting.

Algemeen - Cadeau

T-Mobile sim only aanbieding

Wij bieden een totaaloverzicht van alle aanbiedingen van de providers. Je kunt ook zoeken naar alleen aanbiedingen van T-Mobile. Je bent bijvoorbeeld erg tevreden met T-Mobile en je wilt er niet weg. Hiermee beperk je de keuze wel sterk. Door deze selectie te maken kun je eenvoudiger zien wat de beste deal is bij T-Mobile. Je kiest bijvoorbeeld 120 belminuten + onbeperkt sms en 8000 mb data voor een aantrekkelijk bedrag. Kijk en vergelijk!

KPN sim only aanbieding

KPN is een provider met een goede service en met één van de betere dekkingen. KPN heeft vaak meerdere sim only aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Je kunt kiezen voor een actietarief zodat je over de volledige looptijd een lager tarief betaalt. Of je kiest voor een cadeau dat je bij je sim-kaart geleverd krijgt. Doordat KPN meerdere aanbiedingen heeft, is er vast wel een aanbieding die perfect aansluit bij wat jij nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld een grote databundel kiezen en profiteren van een speciale actie of cadeau.

Vodafone sim only aanbieding

Ook Vodafone is één van de grotere providers met vaak mooie sim only aanbiedingen. Je kunt ook extra profiteren van aanbiedingen als je al klant bent van Ziggo. Daar komt nog bij dat ze één van de betere netwerken binnen Europa hebben. De aanbiedingen hebben zowel betrekking op de abonnementen met weinig belminuten en data als op de ruimere sim only abonnementen. Het zou vreemd zijn als je geen voor jouw passende aanbieding kunt vinden. Ook Vodafone geeft korting op het tarief en ook cadeautjes. Je kiest wat jou het beste uitkomt.

Ben sim only aanbieding

Ben is een mobiele provider met een zeer ruim aanbod aan sim only aanbiedingen. De maandlasten voor deze abonnementen variëren, afhankelijk van wat je wensen zijn. Je kunt dus vast wel een sim only aanbieding vinden die goed bij jouw wensen en bij jouw budget past. Bij Ben kun je ook kiezen voor een abonnement waarmee je alleen kunt bellen en niet internetten. Zo is er voor ieder een sim only aanbieding die zo goed mogelijk aansluit bij de wensen.

Telfort sim only aanbieding

Telfort is sinds 2019 verdwenen als naam. Sinds dat moment hebben de bestaande klanten een abonnement gekregen bij KPN. Onder de naam Telfort kun je dus ook geen sim only aanbiedingen vinden. Als je vroeger al onder de indruk was van het goede netwerk, kun je een kijkje nemen bij KPN.

Aanbiedingen van alle sim only providers

Ga snel naar:

Goedkope sim only aanbiedingen

Ben jij niet specifiek op zoek naar een provider, maar kies je voor de laagste prijs? Ook dan kunnen we je een overzicht bieden van de beste sim only aanbiedingen met het meest aantrekkelijke prijskaartje. Uiteraard let je ook op de kwaliteit, maar je kunt van alle providers kwalitatief goede diensten verwachten. Providers die slecht presteren, worden namelijk afgestraft door de klanten. Dat risico willen ze niet lopen. Als je niet zeker bent van een partij, kun je ook eerst kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim only contract. Als het totaal niet bevalt, kun je na één maand alweer weg.

Algemeen - Spaarpot euro

Vergelijk alle aanbiedingen

Ons advies is, vergelijk alle sim only aanbiedingen en niet alleen van één aanbieder. Door het verbreden van je horizon krijg je ook zicht op wat andere providers aanbieden. Anders blijf je selectief vergelijken. Onderling zijn de mobiele providers vaak in een prijzenoorlog met de directe concurrenten. Je geeft providers graag de kans om onderling te concurreren, want daar heb jij als consument baat bij. Je kunt binnen een paar minuten alle sim only aanbiedingen betrekken bij jouw vergelijking. Zo verzeker jij jezelf ervan dat je niet iedere maand weer te veel overmaakt naar jouw mobiele provider. Laat een cadeautje ook niet aan je neus voorbij gaan bij het kiezen van een nieuw abonnement.

Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Vragen over sim only aanbiedingen

Sim only is een abonnementsvorm waarbij je alleen betaalt voor je data- en of belbundel. Met andere woorden: er zit geen nieuwe mobiel bij. Hierdoor bespaar je flink op je maandelijkse lasten, én je voorkomt een registratie bij het BKR. De goedkoopste sim only vind je eenvoudig via Contractvergelijker.

Ben je prijsbewust en wil je geen mobiele telefoon op afbetaling? Dan is sim only voor jou een uitstekende keuze. Maak nu een vergelijking bij Contractvergelijker en ontdek razendsnel welk sim only abonnement voor jou het voordeligst is.

De volgende providers bieden via Contractvergelijker sim only aan: Ben, Budget Mobiel, Hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Robin Mobile, Simpel, Simyo, Tele-2, Telfort, T-Mobile, Vodafone en Youfone. Maak nu een vergelijking om te zien wat momenteel de beste deal is.

Welke provider de beste sim only deals heeft verschilt per moment. Regelmatig passen zij hun prijzen aan en hebben ze tijdelijke aanbiedingen en andere acties. Benieuwd naar de beste deal van dit moment? Maak dan nu een vergelijking.

Veel voorkomende acties zijn dat je de eerste 6 of 12 maanden een lager maandbedrag betaalt, of dat je geen aansluitkosten betaalt. Ook zijn er soms acties waarbij je een mooi cadeau krijgt, zoals draadloze oordopjes.

Nee, niet per definitie. Overstappen doe je natuurlijk alleen als je een betere deal kunt krijgen dan die je nu hebt. Hoe je daar achter komt? Vergelijken is het toverwoord! Bij Contractvergelijker ontdek je binnen no-time wat de beste deal van het moment is.